Find den rigtige leverandør af industrielt klæbemiddel til dit projekt

Leder du efter en limleverandør af industriklæbemidler eller andre klæbemidler?

Du behøver ikke lede længere, vi leverer det klæbemiddel, der passer perfekt til din proces!

Er du ansvarlig for at optimere produktionsprocessen eller etablere en ny produktionsproces? Det er sandsynligvis derfor, at du leder efter et industrielt klæbemiddel eller andet klæbemiddel til dit projekt. Klæbemidler er trods alt en del af næsten alle produktionsprocesser. Hvis ikke til fremstilling af produkter, så sandsynligvis til emballering af dem.

Det er ikke så enkelt at finde det rigtige klæbemiddel. Klæbemidlet skal opfylde alle mulige krav for at passe til dit specifikke projekt. Et standardklæbemiddel er ikke tilstrækkeligt. Men hvor kan du finde det klæbemiddel, der passer perfekt til dit produkt eller din proces?

Adhesiveplatforms mission er at levere klæbemidler, der passer bedst til behovene i din produktionsproces og efterlader ingen eller minimale fodaftryk. Vi hjælper dig med at identificere de ideelle egenskaber ved dit ideelle klæbemiddel og guider dig gennem processen med at finde og idriftsætte dit nye klæbemiddel. Vi leverer nicheklæbemidler af højeste kvalitet.

På den måde har vi et globalt netværk af limleverandører og F&U-afdelinger. Vi ved præcis, hvad der sker på markedet, og hvilken leverandør der kan levere eller udvikle et klæbemiddel, der opfylder dine krav.

Så leder du efter den rigtige leverandør af industrielt klæbemiddel til dit projekt? Tag kontakt med os. Vi søger for dig og sørger for, at du finder det bedste klæbemiddel til din proces.

Den hurtige udvikling, som vores industri står over for, medfører mange udfordringer.

Med AdhesivePlatform ønsker vi at hjælpe virksomheder, der bruger klæbemidler i deres produktionsproces, med at innovere ved at levere et grønnere klæbemiddel, der er skræddersyet til deres behov.

Hvorfor AdhesivePlatform til at finde den rigtige nicheklæbestofleverandør?

  • Vi har et globalt netværk og opererer i hele verden
  • Du kan forvente et første svar fra os inden for 12 timer
  • Vi er uafhængige af de store limleverandører og fokuserer på nichemarkeder
  • Vi bestræber os altid på at foreslå løsninger, der er så miljøvenlige som muligt
  • Vores service er unik
  • Vi foreslår en eller flere limleverandører, der opfylder dine krav, uden beregning

Hvordan fungerer det at finde den rigtige leverandør af klæbemiddel?

1) Opgørelse af dine ønsker og behov

Vi hjælper dig med at gøre status over, hvad klæbemidlet skal opfylde. Hvad skal limes? Hvilke egenskaber skal klæbemidlet have? Hvordan skal klæbemidlet påføres? Hvor meget klæbemiddel har du brug for? Hvor “grøn” skal limen være? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vi bruger til at hjælpe med at specificere dit søgeforespørgsel.

2) Vi vil foreslå en eller flere leverandører og sætte dig i kontakt med dem

Hvis det er klart, hvad du leder efter, finder vi den rette leverandør. Vi har et globalt netværk af leverandører, som er særligt fokuseret på at fremstille nicheklæbemidler. Netop hvis du er på udkig efter et meget specifikt klæbemiddel, er du kommet til det rette sted.
Har vi en god leverandør til dig? Så vil vi forbinde dig.

3) Yderligere koordinering med leverandøren

Yderligere koordinering, udveksling af tekniske specifikationer, testprøver osv., sker direkte med leverandøren.

4) Levering af klæbemidlet

Det endelige mål er naturligvis at nå frem til en aftale med limproducenten og få limen leveret. Denne service er helt gratis for dig!

Find straks den bedst egnede leverandør af industrielt klæbemiddel til dit projekt

Vi er forpligtet til at give dig den bedste klæbeløsning.
Hold op med at bruge timer på at lede efter en nål i en høstak og kontakt os uforpligtende.