Hitta rätt leverantör av industriellt lim för ditt projekt

Letar du efter en limleverantör för industriella lim eller andra lim?

Vi levererar det lim som passar perfekt för din process!

Är du ansvarig för att optimera produktionsprocessen eller inrätta en ny produktionsprocess? Det är troligen därför du letar efter ett industriellt lim eller annat lim för ditt projekt. Klister är trots allt en del av nästan alla produktionsprocesser. Om inte för att tillverka produkter, så är det förmodligen för att förpacka dem.

Att hitta rätt lim är inte så enkelt. Limmet måste uppfylla alla möjliga krav för att passa ditt specifika projekt. Ett vanligt lim räcker inte. Men var hittar du det lim som är perfekt för din produkt eller process?

Adhesive Platforms uppdrag är att tillhandahålla lim som bäst passar behoven i din produktionsprocess och som inte lämnar något eller minimalt fotavtryck. Vi hjälper dig att identifiera de idealiska egenskaperna hos ditt idealiska lim och guidar dig genom processen att hitta och ta i bruk ditt nya lim. Vi levererar nischade lim av högsta kvalitet.

På så sätt har vi ett globalt nätverk av limleverantörer och forsknings- och utvecklingsavdelningar. Vi vet exakt vad som händer på marknaden och vilken leverantör som kan leverera eller utveckla ett lim som uppfyller dina krav.

Letar du efter rätt leverantör av industriellt lim för ditt projekt? Ta kontakt med oss. Vi söker för dig och ser till att du hittar det bästa limmet för din process.

Den snabba utveckling som vår bransch står inför innebär många utmaningar.

Med AdhesivePlatform vill vi hjälpa företag som använder lim i sin produktionsprocess att förnya sig genom att tillhandahålla ett grönare lim som är skräddarsytt för deras behov.

Varför AdhesivePlatform för att hitta rätt nischleverantör av lim?

  • Vi har ett globalt nätverk och är verksamma över hela världen
  • Du kan förvänta dig ett första svar från oss inom 12 timmar
  • Vi är oberoende av stora limleverantörer och fokuserar på nischmarknader
  • Vi strävar alltid efter att föreslå lösningar som är så miljövänliga som möjligt
  • Vår tjänst är unik
  • Vi föreslår kostnadsfritt en eller flera limleverantörer som uppfyller dina krav

Hur fungerar det att hitta rätt limleverantör?

1) Inventering av dina önskemål och behov

Vi hjälper dig att inventera vad limmet måste uppfylla. Vad behöver limmas? Vilka egenskaper ska limmet ha? Hur ska limmet appliceras? Hur mycket lim behöver du? Hur “grönt” ska limmet vara? Detta är bara några av de frågor som vi använder för att specificera din sökfråga.

2) Vi föreslår en eller flera leverantörer och sätter dig i kontakt med dem

Om det är tydligt vad du letar efter kommer vi att leta efter rätt leverantör. Vi har ett världsomspännande nätverk av leverantörer som är särskilt inriktade på att tillverka nischade lim. Just om du letar efter ett mycket specifikt lim har du kommit till rätt ställe.
Har vi en bra leverantör för dig? Då kopplar vi dig till oss.

3) Ytterligare samordning med leverantören

Ytterligare samordning, utbyte av tekniska specifikationer, provningsprover osv. sker direkt med leverantören.

4) Leverans av lim

Det slutliga målet är naturligtvis att nå ett avtal med limtillverkaren och få limmet levererat. Den här tjänsten är helt gratis för dig!

Hitta omedelbart den bäst lämpade leverantören av industriellt lim för ditt projekt

Vi är fast beslutna att förse dig med den bästa limlösningen.

Sluta spendera timmar med att leta efter en lösning och kontakta oss utan förpliktelser.