Vind de juiste industriële lijmleverancier voor jouw project

Zoek je een lijmleverancier voor industriële lijmen of andere kleefstoffen?

Zoek niet langer, wij leveren de lijm die perfect past bij jouw proces!

Ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces of het opzetten van een nieuw productieproces? Grote kans dat je daarom op zoek bent naar een industriële lijm of andere kleefstof voor jouw project. Want lijm is onderdeel van bijna ieder productieproces. Is het niet voor het vervaardigen van de producten, dan waarschijnlijk wel voor de verpakking daarvan.

Het vinden van de juiste lijm is nog niet zo simpel. De lijm moet aan allerlei eisen voldoen die passen bij jouw specifieke project. Een standaardlijm voldoet niet. Maar waar vind je die lijm die perfect is voor jouw product of proces?

Het is de missie van Adhesiveplatform om lijmen te leveren die het beste passen bij de behoeften van jouw productieproces en die geen of een minimale footprint achterlaten. Wij helpen je de ideale eigenschappen van jouw ideale lijm te identificeren en begeleiden u door het proces van het vinden en het in gebruik nemen van uw nieuwe lijm. Wij leveren niche-lijmen van de hoogste kwaliteit.

Daarbij hebben we een achterban van een wereldwijd netwerk van lijmleveranciers en R&D afdelingen. Wij weten precies wat er speelt in de markt en welke leverancier een lijm kan leveren of kan ontwikkelen die aan jullie eisen voldoet.

Ben je dus op zoek naar de juiste industriële lijmleverancier voor jouw project? Neem contact met ons op. Wij gaan voor jou op zoek en zorgen ervoor dat jij de beste lijm vindt voor jouw proces.

De snelle ontwikkelingen waarmee onze industrie wordt geconfronteerd, brengt veel uitdagingen met zich mee.

Met AdhesivePlatform willen we bedrijven die lijmen gebruiken voor hun productieproces helpen innoveren door een groenere lijm op maat te leveren.

Waarom AdhesivePlatform voor het vinden van de juiste niche-lijmleverancier?

  • Wij hebben een wereldwijd netwerk en zijn wereldwijd actief
  • Je kunt een eerste reactie binnen 12 uur van ons verwachten
  • Wij zijn onafhankelijk van de grote lijmleveranciers en focussen op niche markten
  • We streven ernaar altijd oplossingen voor te stellen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn
  • Onze service is uniek
  • Wij stellen gratis een of meerdere lijmleveranciers voor die voldoen aan jullie eisen

Hoe gaat het vinden van de juiste lijmleverancier in zijn werk?

1) Inventariseren van jouw wensen en eisen

Wij helpen je met inventariseren waar de lijm aan moet voldoen. Wat moet er verlijmd worden? Welke eigenschappen moet de lijm hebben? Hoe moet de lijm aangebracht worden? Hoeveel lijm heb je nodig? Hoe “groen” moet de lijm zijn? Dit zijn slechts enkele vragen waarmee we helpen jouw zoekvraag te specificeren.

2) Wij stellen één of meerdere leveranciers voor en brengen jullie in contact

Is precies duidelijk waar jullie naar op zoek zijn, dan gaan wij op zoek naar de juiste leverancier. Wij hebben een wereldwijd netwerk van leveranciers, die met name gericht zijn op het vervaardigen van niche lijmen. Juist als je op zoek bent naar een hele specifieke lijm, ben je bij ons aan het juiste adres.
Hebben we een goede leverancier voor jou? Dan koppelen we jullie aan elkaar.

3) Nadere afstemming met leverancier

Een verdere afstemming, het uitwisselen van technische specificaties, testen van samples, etcetera, doe je rechtstreeks met de leverancier.

4) Levering van de lijm

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om tot een overeenkomst met de lijmfabrikant te komen, en de lijm geleverd te krijgen. Deze dienstverlening is voor jou helemaal gratis!

Vind direct de best passende industriële lijmleverancier voor jouw project

Wij doen er alles aan om jou de beste lijmoplossing te bieden.
Stop met urenlang zoeken naar een speld in een hooiberg en neem vrijblijvend contact met ons op.